perjantai 21. helmikuuta 2014

Työviikko takana

Huomenna ei onneks ole töitäkään niinkun viime lauantaina oli, josko sais nukuttua vähän univelkoja kiinni tän parin viikon jälkeen :)

Töissä muuttunut viimeviikosta sen verran, että nykyään päivän työlistat tehdään englanniksi (eli mitä pitää päivän aikana tehdä, esim. siivota/tuoda lisää tuotteita tms.), mikä helpottaa kummasti, sillä nyt voin vaan sopia työkavereiden kanssa että yksi hoitaa siivooamisen, yksi alkaa täyttämään järjestyksessä hyllyjä ja yksi tekee jotain muuta mitä pitää.

Minut on myös laitettu "vaihtamaan frontjesit" (en kuollaksenikaan keksi suomen- enkä englanninkielistä sanaa niille), mikä tarkoittaa käytännössä somistusta, eli mitkä vaatteet näkyvissä seinällä.
Oli hieman hankalaa kun ei yhtään tiennyt minkälaista pitäisi seinällä olla.. :D hyvin meni, Nico korjaili vaan vähän mun jälkeen :)

Yhdet parhaimmista nauruista on työkaverit saanu kun kertoi mulle englanniksi mitä pitää tehdä, en ymmärtänyt mitä halusivat, ja sanoivat sanan sitten hollanniksi, minkä tietysti tajusin heti :D

Vaikka teenkin koko ajan jotain töissä, on ilmapiiri silti rento ja aivan mahtava! Meillä on ihan normaalia, että pomo hiippailee taakse ja säikäyttää, tai tiputtaa pöydältä jos sattuu siinä istumaan sulkemisajan jälkeen samalla kun lasketaan kassaa (koin tänään molemmat muutamaan otteeseen) :D

Nyt kahden viikon jälkeen huomaa jo kuinka paljon on oppinut: enää ei tarvitse puhua vaatteista tyylillä "miesten neuleet" tai "naisten paidat", helpommin sanottuna vaan "1F" ja "2E", pystyn jo kertomaan asiakkaille missä mikäkin sijaitsee ja auttamaan kokojen kanssa. 

Oltiin myös Waltterin kanssa syömässä Danielin luona, joka on siis puoliksi suomalainen poika, joka työskentelee mun työpaikan lähellä olevassa kahvilassa. Oli hauska mennä ihan suomalaiseen tapaan sisustettuun kotiin täällä! :D

Tänään tiedossa vielä tyttöjenilta Rotterdamissa yhdessä työkaverini/toisen pomoni Fanoelan kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti