keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Työpaikka

Tänää oli kolmas päivä töissä ja homma alkaa pikkuhiljaa sujua!

Työskentelen siis CoolCat nimisessä vaatekaupassa. CoolCat on ketjuliike, jolla on myymälöitä Hollannin lisäksi mm. Belgiassa, Luxemburgissa sekä Ranskassa,
CoolCatin vaatteet ovat hyvin "äänekkäitä", mutta mukaan mahtuu myös normaalimman näköisiä perusvaatteita.

Liike missä työskentelen, on outlet myymälä, joten valikoima ei ole niin suuri.
Liikkeen vaatteet ovat toisinsanoen muiden liikkeiden ylijäämää.
Noin 300 metrin päässä liikeestämme sijaitsee normaali kauppa.

Työtehtäviini kuuluu milloin mitäkin, esimerkiksi tänään imuroin, siivosin, autoin asiakkaita (puhuvat lähestulkoon kaikki englantia täällä), laitoin uusia vaatteita ja vein vanhoja varastoon. Huomisen 11,5 tunnin työpäivä alkaa legginsien hintojen tarkistuksella ja myymälään lisäämisellä. Onneksi Nico, myymäläpäällikkö, oli laittanut minut perjantain sijasta lauantaiksi töihin!

Kauppojen aukioloajat on tosi oudot täällä! Meillä liike on auki ma 12-17.30 ti,ke, pe  ja taisi olla lauantainakin 9.30 -17.30 torstaina taas 9.30 - 21. Maanantaista ei tunnit tule täyteen, joten torstaina saakin sitten puurtaa! :)

Töissä on ollut mukavaa ja henkilöstö (ainakin ne jotka olen jo tavannut) on todella mukavaa.
Kaikki nuoria ja "hyvät" vitsit lentelee iltaisin sulkemisen jälkeen.
Minut on otettu tosi hyvin vastaan ja tulevana sunnuntaina olisi ehkä tarkoitus lähteä kiertelemään toistamiseen Rotterdamia yhden työkaverini ja hänen miesystävänsä kanssa :)

Vaikeinta työssä on kielimuurin lisäksi se, että omia vaatteita ei saa olla päällä. Eli käytännössä housut ja paita/paidat pitää olla liikkeestä... Kuten sanottu, myymälä on täynnä ylijäämätavaraa, joten vaatteiden löytäminen ei ole niin helppoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti